• Ελληνικά
  • English
Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ''ΕΔΡΑ''

Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ''ΕΔΡΑ''

H "ΕΔΡΑ" είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται από το 2001 για την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων.
Προσφέρουμε άμεσες υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας σε πάσχοντες, στηρίζουμε το παιδί και την οικογένεια στην αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, παρεμβαίνουμε θεραπευτικά στο χώρο της ειδικής αγωγής και της νοητικής υστέρησης, συντελούμε στην εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, παρέχουμε επιμορφωτικά προγράμματα για όλες τις ομάδες του πληθυσμού, αναπτύσσουμε εθνικές και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες για κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Διοργανώνουμε ετησίως το Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης &Ψυχικής Υγείας «ART4MORE» (art4more.org) και ποικίλες άλλες πολιτιστικές δράσεις, την Αθλητική Γιορτή για την Ψυχική Υγεία και τη Νοητική Υστέρηση κ.ά.
Συμμετέχουμε σε ελληνικά και ευρωπαϊκά δίκτυα: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Φεστιβάλ Τέχνης για την Ψυχική Υγεία –“N.E.F.E.L.E.” Network (Προεδρία), Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Σωματική Άσκηση και την Ψυχική Υγεία – ENALMH (Προεδρία), Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ» (μέλος Δ.Σ.) κτλ. Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες: ISO 9001:2008, Διαχειριστική Επάρκεια, Μητρώο Διαφάνειας Ε.Ε., Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού τομέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟ. 

Πεδίο δράσης: 
Ανθρώπινα δικαιώματα/Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, Τέχνες και πολιτισμός, Υγεία, Μαθησιακές Ασχολίες
Οργάνωση: 
Μη κερδοσκοπική οργάνωση
Τομέας: 
Ιδιωτικός τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
mko.edra@gmail.com
Άτομο Επικοινωνίας: 
Δημήτρης Οικονόμου
Τηλέφωνο Σταθερό: 
2105913826
Διεύθυνση: 
ΑΙΧΥΛΟΥ 5, 12134 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗ

Υπόλοιπα Δίκτυα

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.