• Ελληνικά
  • English
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ» ιδρύθηκε το 2009 από την Καραδημήτρη – Στεφανίδου Μαρία. Στόχος του Οργανισμού είναι η στήριξη, με κάθε τρόπο, ατόμων ή κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Άτομα όλων των ηλικιών με οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά τους και χρειάζονται μία στήριξη που θα τους βοηθήσει να κοιτάξουν στο μέλλον με αισιοδοξία αποτελούν για εμάς άμεση προτεραιότητα. Με μία σειρά από διοργανώσεις και φιλανθρωπικές ενέργειες και με τη βοήθεια των εθελοντών μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας συγκεντρώνουμε χρήματα, τρόφιμα και ρουχισμό για άτομα που τα χρειάζονται.

Με συνεχείς επαφές και δραστηριοποίηση σε διάφορους τομείς προσπαθούμε να αυξήσουμε τους πόρους του Οργανισμού με σκοπό την παροχή της βοήθειάς μας σε ολοένα και περισσότερα άτομα. Αναζητούμε συνεχώς τρόπους να προβάλλουμε στα ΜΜΕ κοινωνικά προβλήματα που χρίζουν την κινητοποίηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας για την επίλυσή τους. Η δράση μας απευθύνεται σε όλους και η δική σας στήριξη θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση να αγκαλιάζουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Πεδίο δράσης: 
Ανθρώπινα δικαιώματα/Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, Περιβάλλον
Οργάνωση: 
Μη κερδοσκοπική Οργάνωση
Τομέας: 
Ιδιωτικός Τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
info@simparastasi.gr
Άτομο Επικοινωνίας: 
Μαρία Καραδημήτρη Στεφανίδου
Τηλέφωνο Κινητό: 
6975858139
Διεύθυνση: 
ΓΑΛΒΑΝΗ 25-27, 11255 ΑΘΗΝΑ

Υπόλοιπα Δίκτυα

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.