• Ελληνικά
  • English
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ

Δημιουργήθηκε από νέους με λιγότερες ευκαιρίες για νέους prople με λιγότερες ευκαιρίες "Σύνδεσμος Σύστημα και Γενιά" είναι ένα έργο μάθησης για μάθηση το ίδιο! Ο πυρήνας του ακτιβιστή της οργάνωσης είναι πρώην εθελοντές της ΕΕΥ με μεγάλη εμπειρία στα προγράμματα «Νεολαία εν δράσει» και «Erasmus Plus» (διεθνείς ανταλλαγές νέων, σεμινάρια, μαθήματα κατάρτισης, εργαστήρια για τη νεολαία, πρωτοβουλίες, έργα δημοκρατίας και διαρθρωμένου διαλόγου, ΕΕΥ) των ΜΚΟ.

Η πυξίδα μας είναι εσύ (ος):
Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους νέους που δίνουν προτεραιότητα σε νέους με λιγότερες ευκαιρίες. Προσφέρουμε τοπικά, εθνικά και διεθνή ποιοτικά έργα που προσφέρουν στους νέους την ευκαιρία να αποκτήσουν νέα διεθνή εμπειρία, γνώσεις και δεξιότητες που τους βοηθούν να αναπτύξουν ένα σύνολο ικανοτήτων.
Το "Σύνδεσμος Σύστημα και Γενιά" πιστεύει ότι η διεθνής εμπειρία, η πολιτισμική αλληλεπίδραση και η ανταλλαγή εμπειριών είναι ένας από τους σημαντικότερους και αποτελεσματικότερους παράγοντες για την προσωπική ανάπτυξη, διευρύνει σημαντικά τους ορίζοντες των νέων και ανοίγει μια ευρύτερη θεώρηση του δικού τους, του κράτους και του μέλλοντος. Για την επίτευξη των στόχων μας, η System and G οργανώνουν και συμμετέχουν σε διάφορες εθνικών και διεθνών εκδηλώσεων με την παρουσία ευνοημένων νέων, συμβάλλοντας έτσι στην ελληνική κινητικότητα των νέων σε άλλους πολιτισμούς και γνωρίζοντας την ευρωπαϊκή συνείδηση.

System and G είναι διαπιστευμένος οργανισμός για την αποστολή φιλοξενίας και τον συντονισμό των εθελοντών της ΕΕΥ.
Η ΕΕΥ, Μαθήματα Εκπαίδευσης, Σεμινάρια, Διάλογος Δομών, Στρατηγικές Συνεργασίες, Πρωτοβουλίες Νέων και Ανταλλαγές Νέων περιμένουν τη νεολαία να τις ανακαλύψει ανακαλύπτοντας μια νέα διάσταση στη μάθηση!

Πεδίο δράσης: 
Παιδεία/Νεολαία, Επιχειρηματικότητα, Ανθρώπινα δικαιώματα/Ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, Τέχνες και πολιτισμός, Υγεία, Περιβάλλον, Πολιτικά/Έρευνα/Επιστήμη
Οργάνωση: 
Μη κερδοσκοπική Οργάνωση
Τομέας: 
Ιδιωτικός Τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
systemandg@gmail.com
Άτομο Επικοινωνίας: 
Diana Batraka
Τηλέφωνο Κινητό: 
6994073431
Διεύθυνση: 
ΤΣΑΝΑΚΛΗ 15, 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Υπόλοιπα Δίκτυα

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.