• Ελληνικά
  • English
ARTE CON ANIMA

ARTE CON ANIMA

Οι στόχοι και οι στόχοι της Arte Con Anima είναι: πολιτιστική ανάπτυξη, πολιτιστικός διάλογος, περαιτέρω εκπαίδευση, ανάπτυξη θεματικού / εναλλακτικού τουρισμού, στήριξη της τοπικής οικονομίας, δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης, διεθνής δημοσιότητα της περιοχής και προώθηση του εθελοντισμού.

Η Arte Con Anima δημιουργήθηκε με κύριο στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη της παιδείας και του πολιτισμού με κάθε δυνατό τρόπο. Επιδιώκοντας κοινά πολιτιστικά στοιχεία μεταξύ των διαφόρων εθνών και πληθυσμών, δημιουργεί διαπολιτισμικές γέφυρες για έναν ανοιχτό διάλογο μεταξύ τους. Μέσω μαθησιακών και καλλιτεχνικών δράσεων, με διεθνή συμμετοχή και προώθηση, σχεδιάζει να στηρίξει την καλλιτεχνική δημιουργία και όλα τα νέα κινήματα και τάσεις της τέχνης.

Αυτό το πολιτιστικό ταξίδι ξεκινάει από τον ήχο της μουσικής ενάντια σε ένα φόντο, το μεσαιωνικό κάστρο της Ρόδου. Οι επιβάτες σε αυτό το ταξίδι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πολιτισμός είναι ο τρόπος ζωής μας


Πεδίο δράσης: 
Τέχνες και πολιτισμός
Οργάνωση: 
Μη κερδοσκοπική Οργάνωση
Τομέας: 
Ιδιωτικός Τομέας
Ιστοσελίδα: 
E-mail: 
saivazis@arteconanima.com
Άτομο Επικοινωνίας: 
Σέργιος Αϊβάζης
Τηλέφωνο Κινητό: 
6945123349
Διεύθυνση: 
ΚΟΣΚΙΝΟΥ P.O. BOX 104, 85100 ΡΟΔΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ

Υπόλοιπα Δίκτυα

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα για τις δραστηριότητες του οργανισμού μας και των δικτύων του.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Anna Lindh Ελληνικό Δίκτυο

Αλαμάνας 9, Άγιος Παύλος, Θεσσαλονίκη, 55438

+30 2310 215629

+30 2310 215629

info[a]alfhellas.gr

www.alfhellas.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού είναι επικεφαλής και συντονιστής του Ελληνικού Εθνικού Δικτύου του Ευρω-Μεσογειακού Ιδρύματος Anna Lindh για τον Διάλογο μεταξύ των Πολιτισμών. Συν επικεφαλής του δικτύου είναι η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων», η οποία συνεργάζεται για την πραγμάτωση των στόχων του δικτύου.